Personal

Maria Meckbach

Maria, f.d. svensk och Nordisk mästarinna i simhopp, 10 meter och VD Meckbach Träning.
Maria är utbildad tränare och idrottslärare vid GIH i Stockholm och har stor erfarenhet av att träna barn, ungdomar, vuxna samt elitidrottare inom olika idrotter.

Johanna Engberg 

Johanna är utbildad Personlig Tränare, kostrådgivare och lic. rådgivare i idrottsnutrition. Johanna har spelat fotboll på elitnivå, bland annat i USA och på Island, och brinner för träning och kost.

Charlan Söderström

Charlan har spelat fotboll på elitnivå, bland annat i Hammarby och Café Opera. Därutöver har han arbetat som friidrottstränare och skidlärare i alperna. Driver HE fitness och arbetar för Meckbach Träning i Sjöstaden.


Ulrika Andersson

Ulrika har arbetat som gruppträningsinstruktör sedan 1991 och kör nu Soma Move hos oss på Meckbach Träning. Ulrika  är utbildad idrottspedagog, tränare och kostrådgivare.

Ebba Fritzell 

Ebba är allsvensk innebandyspelare i Älvsjö AIK och har arbetet ett år på Meckbach Träning. Ebba är utbildad tränare vid SAFE Education och hälsopedagog vid GIH.

Emma Carlsson

Emma älskar träning, allra helst utomhus, och ägnar mest tid åt löpning, orientering, längdskidor och cykling. Emma är utbildad Hälsopedagog vid GIH och arbetar förutom vid Meckbach Träning i Sjöstan på Itrim.

 

Nils Larsson 

Nils är utbildad friskvårdskonsulent på Bosön, och har även en styrketränings-instruktörutbildning från SAFE Education. Nils har tränat fotboll och innebandy på seniornivå och ägnar sig åt fysträning i alla dess former.