Personal

Maria Meckbach

Maria, f.d. svensk och Nordisk mästarinna i simhopp, 10 meter och VD Meckbach Träning.
Maria är utbildad tränare och idrottslärare vid GIH i Stockholm och har stor erfarenhet av att träna barn, ungdomar, vuxna samt elitidrottare inom olika idrotter.

Linda Dupree 

Linda är utbildad tränare vid GIH och Sports Club Education. Linda har spelat ishockey på elitnivå i bland annat AIK, Modo och SDE och läser nu en master i idrottsvetenskap på GIH.


Nils Larsson

Nils är utbildad friskvårdskonsulent på Bosön, och har även en styrketränings-instruktörutbildning från SAFE Education. Nils har tränat fotboll och innebandy på seniornivå och ägnar sig åt fysträning i alla dess former.


Ulrika Andersson

Ulrika har arbetat som gruppträningsinstruktör sedan 1991 och kör nu Soma Move hos oss på Meckbach Träning. Ulrika  är utbildad idrottspedagog, tränare och kostrådgivare.

Johanna Engberg 

Johanna är utbildad tränare, kostrådgivare och lic. rådgivare i idrottsnutrition. Johanna har spelat fotboll på elitnivå, bland annat i USA och på Island.

Charlan Söderström

Charlan har spelat fotboll på elitnivå, bland annat i Hammarby och Café Opera. Därutöver har han arbetat som friidrottstränare och skidlärare i alperna. Driver HE fitness och arbetar för Meckbach Träning i Sjöstaden.

Emma Carlsson

Emma älskar träning, allra helst utomhus, och ägnar mest tid åt löpning, orientering, längdskidor och cykling. Emma är utbildad Hälsopedagog vid GIH och arbetar förutom vid Meckbach Träning i Sjöstan på Itrim.

 

Ebba Fritzell

Ebba är utbildad tränare vid SAFE Education och hälsopedagog vid GIH. Ebba är allsvensk innebandyspelare i Älvsjö AIK.